Tavoitteenamme on olla elementtiasennuksen edelläkävijä

Saatte meistä luotettavan aliurakoitsijan, joka hoitaa betonielementtien asennuksen ja raudoituksen juuri niin kuin ne pitääkin hoitaa: Millilleen oikein ja aina annetussa aikataulussa.

Työturvallisuuteen panostaminen on meillä isossa osassa toimintaamme, koska suurten betonielementtien kanssa työskentely vaatii äärimmäistä huolellisuutta ja siksi mm. kaiteiden asentaminen ja projektin huolellinen suunnittelu ovat ykkösprioriteetteja niin turvallisuuden kuin myös aikataulutuksen kannalta.

Siitä syystä toivomme myös yhteistyökumppaniemme panostavan työturvallisuuteen sillä mentaliteetilla kuin siihen työmaalla kuuluukin panostaa.

Elementit asennetaan millilleen oikein ja juuri oikeisiin korkoihin, kun kokeneet työntekijämme tekevät tuplavarmistuksen ennen asentamista. Harjaantuneet silmät huomaavat kyllä virheet, joita aina silloin tällöin mittamieheltä saattaa jäädä. Emme siis lätki elementtejä päällekkäin kuin legopalikoita, vaan pidämme huolen siitä, että oikea elementti menee aina oikeaan kohtaan.

Resursoimme työmaalle aina sen verran tekijöitä, ettei hommia tarvitse tehdä kiireen takia yötä päivää, koska tuolloin kiireestä ja väsymyksestä johtuvia virheitä ei pääse syntymään. Resursointi tapahtuu jo tarjousvaiheessa, koska laskemme tarjoukset aina työmaakohtaisesti, emmekä yhdellä yleisellä ”kivihinnalla”.

Työnjohtomme toimii myös hyvin, minkä ansiosta työmaasuunnitelmia voidaan muuttaa pääurakoitsijan kanssa ”lennosta” paikan päällä, mikäli joitain muutoksia alkuperäisiin suunnitelmiin ilmenee. Ongelmanratkaisu ja laadunvalvonta ovat työnjohtomme tärkeimpiä tehtäviä.

Elementtejä asentaessa pitää yksinkertaisesti pysyä aikataulussa, koska se on merkittävää koko projektin aikataulutuksessa.

 

Asiantuntevuus, avoimuus ja asiakastyytyväisyys

Valitse ammattilainen hoitamaan elementtiasennus, niin vältyt ylimääräisiltä yllätyksiltä ja saat juuri sitä, mitä tilasit.

Asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme mukaan panostuksemme työturvallisuuteen, sisäiseen laadunvalvomiseen ja esimerkilliseen aikataulutukseen tekevät meistä hyvän ja luotettavan toimijan, jonka kanssa on helppo työskennellä.

Lisäksi tasalaatuinen työskentelytapamme tekee yhteistyöstänne kanssamme helppoa, koska tiedät heti projektin alkaessa, mitä tulette meidän kanssamme saamaan: Varmaa ja laadukasta jälkeä, jonka jälkeen rakennusprojektia on helppo ja mielekäs jatkaa.

Teemme jatkuvaa sisäistä laadunvalvontaa niin työnjohdon kuin yksittäisten työntekijöiden toimesta. Vaikka mittamies on tehnyt laskelmat millitarkasti, niin virheet ovat silti mahdollisia. Siitä syystä teemme aina tuplatarkistuksen ennen elementin asentamista, jotta purkutöistä johtuvia viivästyksiä ei myöhemmin synny.

Pystymme riittävän työvoiman resursoimisen ansiosta toteuttamaan myös pienet lisätyöt elementtien asentamisen ohessa. Esimerkiksi lämpöeristyksiä meiltä kysellään toisinaan ja ne kyllä onnistuvat!

 

Rehellistä rakentamista

Kun valitset projektiinne meidät, niin saatte kumppanin, jossa yhdistyvät ainutlaatuinen työmentaliteetti ja taitavat sekä kokeneet rakennusalan ammattilaiset.

Ota yhteyttä, niin me hoidamme projektinne elementtiasennuksen alusta loppuun!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Huolehdimme siitä, että projektisi valmistuu aikataulun, budjetin ja laatutavoitteiden mukaisesti.

VT Elementtiasennus Oy, Ruosilantie 10, 00390 Helsinki, Y-Tunnus: 2903568-8